Krogsdal

Fuldmagt til liv


Hvad vil det sige at være kristen i en moderne virkelighed? Kan kristendommen overhovedet formuleres på nudansk, så den bliver vedkommende i travle menneskers hverdag? Hvad længes mennesker efter i dag – hvis de altså længes efter noget?


Iben Krogsdal fortæller om det moderne menneskes fundamentalt forandrede livsvilkår ud fra en række af sine allernyeste salmer (fra salmesamlingen ”Fuldmagt”, 2013). Hun vil tale om dagligdagens mange former for magt og afmagt - og om, hvordan kristendommen stadig kan være dybt relevant for mennesker i dag. Også selvom Gud er blevet umulig - og mange mennesker slet ikke længere tror.


Undervejs i foredraget synges en række nye salmer, og der vil blive tid til diskussion.


Pris og varighed

Pris efter aftale. Foredraget varer 2-3 timer med pauser og tid til debat.

Foredraget forudsætter, at der er en kyndig organist/pianist på stedet.


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.

Som salmedigter er Iben Krogsdal repræsenteret i en række sangbøger, bl.a. ”Lysets utålmodighed” (2011), og hun har udgivet salmesamlingerne ”Vi som er søgende” (2010) og "Fuldmagt" (2013).

Som skønlitterær forfatter har Iben senest skrevet novellesamlingen ”Terapi og dyr i baghaven” (2011) og den lille børnebilledroman "De tre træer" (2012).


Kontakt

Iben Krogsdal, Skødstrupvej 2, 8530 Hjortshøj.

Tlf. 86 22 02 30 / 20 85 49 80 eller mail: iben@krogsdal.dk