Udgivelser

Udgivelser

 

Syng Nyt har siden 2014 stået bag en række salmeudgivelser. De fleste af bøgerne er stadig til salg i vores webshop.

 

 

 

Korsvejen

I marts 2017 udgav vi denne bog med 7 påskesalmer af Lisbeth Smedegaard Andersen.

Salmerne har melodi af Jesper Gottlieb og korarrangementer for både 2 og 4 stemmer af Johannes Buch Jørgensen.

Melodierne, også til korsatserne, kan høres på denne underside.

 

 

Vor Gud, du mærker vores sorg

I december 2016 udgav vi denne bog med 21 nydigtninger af alle Luthers salmer i Salmebogen. Iben Krogsdal har skrevet teksterne og 21 komponister har lavet de 21 melodier. Desuden rummer bogen et efterskrift af prof. Niels Henrik Gregersen.

Læs mere om bogen, bl.a. en artikel, som forfatteren har skrevet om arbejdet med Luthers salmer, og hør også de mange, fine melodier her

 

 

Herren svinger tryllestaven

Ti salmer af Simon Grotrian med melodier af Jesper Gittlieb, der som den første i 2007 for alvor kastede sig over Grotrians tekster. Melodierne er udsat for kor ved Johannes Buch Jørgensen. Bogen er udgivet i oktober 2016.

 

 

100 kommentarer til '100 salmer'

Dette digre opslagsværk fra september 2016 er skrevet af tre af medlemmerne i den redaktionsgruppe, der stod bag salmebogstillægget '100 salmer', som udkom i maj 2016.

Prof.em. Kisten Nielsen og Morten Skovsted har skrevet kommentarer til hver af de 100 salmer medens organist og sognepræst Mads Djernes har skrevet kommentare til alle melodierne.

 

 

Det skyder og springer

Iben Krogsdals fremte salmesamling fra august 2016 rummer et udvalg af salmerne fra 'Vild Opstandelse', nu med melodi af en række komponister. Melodierne kan høres på forfatterens hjemmeside her

 

 

 

Vild Opstandelse

Denne udgivelse af Iben Krogsdal rummer kun tekster. Mange af disse er siden sat i musik, men 'Vild Opstandelse' rummer såkaldte salmedigte og desuden et efterskrift ved forfatteren om salmer, synd, forsoning og opstandelse. Udgivet på Syng Nyts søsterforlag, Sarasene, i maj 2015.

 

 

 

Det store for de små

Sammen med Janne Mark har Iben Krogsdal lavet 30 salmer for børn til brug ved babysalmesang, børnegudstjenester m.v. Hæftet findes i en A4 udgave til klaver og leder samt en A5 udgave til uddeling. Udgivet i oktober 2014. De mange melodier kan høres på forfatterens hjemmeside her

 

 

Syng Nyt hæftet

Syng Nyts første udgivelse fra august 2014 rummede 20 nyere salmer med noder og kommentarer af Hanne Jul Jacobsen og Morten Skovsted. Hæftet kom i 2 oplag og er nu udsolgt.

Copyright © All Rights Reserved